A cegledisport.hu olvasói közül a 11 éves motorversenyzőre,  Vincze Hannára szavaztak a legtöbben, így ő nyerte el Cegléd Legnépszerűbb Sportolója 2016 díjat. Az elismerést  március 18-án szombaton megrendezésre kerülő XV. Ceglédi Sportgálán veheti majd át. Hanna rekordot is döntött a beérkezett 1138 szavazat számával, hiszen az elmúlt négy évben még sohasem szavaztak ennyien egyik jelöltre sem.  Izgalmas és fordulatos volt a szavazás hét napja, többször változott az élmezőny .  A beérkezett közel négyezer lájk óriási szám,  köszönjük olvasóink komoly aktivitását!

Hanna kiemelkedő eredményei:

2014. MOTUL Kupa Dragbike bajnokság: összetett 3. helyezés

2015. MAMS Dragbike Országos Bajnokság: Összetett 2. helyezés

2015. MOTUL Kupa összetett 3. helyezés

A 2015-ben elért eredmények elismeréseként, a Magyar Motorsport Szövetség Elnökségétől az “Év Utánpótlás Sportolója 2015” díjazottja.

2016. év eleje óta a 220volt H-Moto Team igazolt versenyzője, ahol a nemzetközi gyorsasági motorsport élmezőnyben versenyző, felnőtt pilóták segítették az edzésekben. Ennek is köszönhetően a 2016-os évet kiváló eredménnyel zárta: Szlovák-Cseh-Magyar Nemzetközi Gyorsasági Motoros Utánpótlás Bajnokság PW50 Special katekória összetett bajnoki cím, I. helyezés egyedüli lányként a nemzetközi fiú mezőnyben.

Hanna a Táncsics Mihály Általános Iskola 4.i osztályos tanulója, Tanulmányi eredménye ezidáig végig kitűnő volt. 

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..