', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Rekord vendég szám a XIV. Ceglédi Sportgálán

Takats Laszlo polgarmester

Soha nem volt még ennyi vendég a Ceglédi Sportgála elmúlt tizenhárom éve alatt, mint most hétvégén. A több, mint 450 résztvevő minden eddigi rekord vendég számot megdöntött. Szinte már kicsinek bizonyult a Gál József Sportcsarnok monumentális, de ugyanakkor impozáns és elegáns bálterme. Három kamionnyi bútort kellett beszállítani a küzdőtérre, hogy a vendégsereg kényelmesen tudja végig nézni a díjátadó ceremóniát és elfogyaszthassa a TS Gastro  három előételből, hét főételből, hat köretből és kétféle desszertből álló, minden igényt kielégítő menü sorát. Az idei év újdonságaként a közkedvelt Gríz Zenekar szolgáltatta a zenét a hajnalig tartó mulatságon.

 

Kozmann Gyorgy Foldi Laszlo Dr Beck Gyorgy

Mint minden évben, az idén is prominens személyek tisztelték meg jelenlétükkel a rendezvényt, akik a díjátadásban is közreműködtek és átadták 2015 év  kitüntetéseit. Kozmann György helyettes államtitkár, kétszeres olimpiai bronzérmes, többszörös világ-és Európa-bajnok kenus, Takáts László Cegléd város polgármestere, Hegedűs Ágota alpolgármester, Földi László országgyűlési képviselő, Dr Jakabháziné Mező Mária a Magyar Olimpiai Bizottság tagja, a Magyar Olimpiai Akadémia főtitkára, Ságiné Rejtő Ildikó a Nemzet Sportolója, kétszeres olimpiai bajnok tőrvívó, Ungvári Miklós Cegléd Város Díszpolgára, olimpiai ezüstérmes judós, Kótai Mihály volt profi ökölvívó, WBC és WBF váltósúlyú világbajnok, Székely Bulcsú olimpiai bajnok vízilabdázó, a CVSE vízilabda szakosztály szakmai igazgatója, Farkas Tibor a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, Nagy György a Magyar Judo Szövetség főtitkára, Dr Beck György a Magyar Vízilabda Szövetség társelnöke, Cegléd Város Díszpolgára, Bíró Tamás Gubody díjas, hetedik danos mesteredző  a Magyar Judo Szövetség szakmai elnöke és Takács Zsolt a gála főtámogatója, a TS Gastro tulajdonosa. 

A díjazottak listája korábbi cikkünkben az alábbi linken elérhető:  http://cegledisport.hu/cegledi-sport-gala/sportgala-dijazottak/#more-12983

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

Ungvari Miklos es Kotai Mihaly Hegedus Agota alpolgarmester Velkey Adam Griz

Sportgala terem

Hozzászólás