Véget ért a cegledisport.hu népszerűségi szavazása, melyre 2817 voks érkezett. Ez igencsak nagy számnak mondható, hiszen egy sportolóra mindenki csak egyszer “lájkolhatott”. Az idei év nem hozott olyan izgalmakat, mint a tavalyi. Kovács Lacee gyakorlatilag végig vezetett és 1305 szavazattal nyert, így ő veheti át a Ceglédi Sportgálán a Kémény Dr Kft Közönségdíját és az Igazfény Lámpabolt ajándékát. Kovács Lacee CrossFit sportoló, de mi is ez a sportág valójában ?

A CrossFit egy Amerikából származó fitness rendszer, amelyet Greg Glassman hozott létre 2000-ben. A CrossFit a legkomplexebb és legmegterhelőbb mozgásformák csoportjába sorolható, mégis nagy sikere van. Művelői inkább filozófiának nevezik, mint egy sportágnak, ugyanis végzése közben nem csak az emberi test, de a lélek is komoly változásokon megy keresztül. A  célja egyfajta funkcionális erő kialakítása, amit a való életben is kamatoztathatunk. A CrossFit egy olyan edzésforma, ami az egész testet átmozgatja a lábujjtól kezdve, egészen a nyakig. 

Kemeny Dr KFT

Igazfeny Lampabolt

Kovács Lacee kiemelkedő eredményei:

CrossFit Games Europen Regional 2011. – 7.

Fit as Fu*k CrossFit Challenge 2011 – 2.

CrossFit Games Europen Regional 2012. – 4.

Fit as Fu*k CrossFit Challenge 2012 – 1.

CrossFit Games European Regional 2013 – 1.

CrossFit Games 2013 – 25.

Battle of the East 2013 – 1.

Siberian Showdown 2013 – 3.

Italian Throwdown 2013 – 1.

Battle of London 2014 – 1.

Central Europe Throwdown 2014 – 1.

 

Cegléd legnépszerűbb sportolója 2013 szavazás végeredménye :

1. Kovács Lacee CrossFit 1305

2. Bíró Balázs Kézilabda 613

3. Bezzeg Bence Teke 149

4. Telek Patrícia Fitness 106

5. Jansik Szilárd Vízilabda 87

6. Tóth Adrienn Kézilabda 83

7. Klemenc Petra Fitness

8. Pocsai Rajmund Kézilabda 63

9. Varga Péter Kézilabda 52

10. Lőrincz tamás Birkózás 29

11. Kenderes Zoltán Labdarúgás 31

12. Ungvári Miklós Judo 30

13. Lőrincz Viktor Birkózás 29

14. Czigány Dóra Vízilabda 25

15. Dobos Renáta Kézilabda 22

16. Halasi Réka Kézilabda 19

17. Hegedűs László Kerékpár 14

18. Orbán Katinka Kosárlabda 13

19. Jansik Dávid Vízilabda 12

20. Koncz Zsolt Labdarúgás 11

21. Serbán Anett Kosárlabda 10

22. Ungvári Attila Judo 10

23. Péter Aladár Asztalitenisz 9

24. Rimóczi Zoltán Teke 9

25. Szellő Imre Ökölvívás 7

-pézsé-

Kovacs Lacee

6 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Gratulálok a győztesnek! Csupán azt szeretném a szervezőktől, lebonyolítóktól megkérdezni, h honnan érkezhettek még szavazatok?! A fenti cikkben írt szavazatok hogyan értendőek? Ezek szerint a jelöltek képei alatt látható szavatszámok nem a jelöltekre leadott összes szavazatszámokat mutatták, ill. mutatják? Előre is köszönöm.

  • Kedves Helga ! Rengetegen osztották meg a cikkeinket, akik arra buzdították ismerőseiket, hogy lájkolják kedvenc sportolója képét az oldalunkon. Sokan megnyitották a fotót és azt lájkolták. Amikor láttuk, hogy szinte mindenkinél érkeznek oda is voksok, közzétettünk egy cikket, csaknaem 1000 szavazat érkezett a második napon címmel, hogy azt is elfogadjuk és beszámítjuk. Ez így egy kicsit bonyolultabb lett, mert bár ugyanazon az oldalon és névnél, de két helyről kellett összeszámolni a szavazatokat. Nem akartunk megfosztani senkit egy szavazattól sem…

 2. Mindenkinek köszönöm,aki a Fiamra szavazott.Nagyon megérdemelte, hogy végre Cegléden is figyelmet kapjon és elismerést kapjon a sportolók között.

 3. Kedves Zsolt!
  Köszönöm válaszod, azonban szerintem valamit egyértelműen helyre kellett volna tenni, illetve helyre kellene tenni. Továbbra sem egyértelmű, hogy hogyan kellett volna szavazni. Hiszen a cikkekben a sportolók fényképeire hivatkoztatok, illetve lájkolásra buzdítottátok a szurkolókat. Egyértelmű, hogy ezek szerint mi nem jól csináltuk, de továbbra is kérdés, hogy hogyan kellett volna? A facebookon szerintem ugyanebből az okból kifolyólag áll sok szurkoló értetlenül a végeredmény előtt, hiszen nem volt általuk, általunk mindvégig követhető az állás…

  • Kedves Helga !
   Nem lehetett rosszul szavazni és nem is volt rá lehetőség, hogy az oldalunkon kívül máshol is szavazzanak. A lájkok még most is összeszámolhatóak a Ceglédi Sportgála rovatban található sportolók listáján a fotók alatt, illetve a megnyitott fotók alatt. Aki szavazott, a két lehetőség közül választhatott, amelyek tulajdonképpen egy helyen vannak, de van aki úgy értelmezte a kiírást, hogy szavazzon a fotó alatt, hogy megnyitotta azt, és ott lájkolta…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..