', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Remek birkózó eredmények

A III. és IV. korcsoportos kötöttfogású diákolimpia országos döntője Soltvadkerten került megrendezésre a városi sportcsarnokban. Pénteken a III. korcsoport majd szombaton a IV. korcsoport küzdelmeire került sor. A több mint 300 birkózópalántát felvonultató viadalon a Ceglédi VSE TS Integral birkózói az előbbiben 12 fővel, az utóbbiban 6 fővel képviseltették magukat. A két nap során a ceglédi fiatalok egy bajnoki címet, egy ezüst és három bronzérmet valamint két ötödik helyet is begyűjtöttek. A legjobb eredményt a III-as korcsoportban a 46 kg-ban versenyző Komáromi Viktor érte el, aki négy győztes mérkőzés után állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.
 
Pénteki eredmények:
42 kg  5.  Szabó Richárd
46 kg  1.  Komáromi Viktor
54 kg  3.  Marjai Levente
69 kg  3.  Ujszászi Szabolcs
 
Szombati eredmények
35 kg  3.  Kovács Ferenc
46 kg  2.  Katona Zoltán
54 kg  5.  Mizsei Csaba
 
Szombaton a felnőttek is szőnyegre léptek Pesterzsébeten a Kruj Iván Sportcsarnokban a kötöttfogású országos bajnokságon. A közel kilencven indulót felvonultató viadalon a kilenc ceglédi birkózó remekül helyt állt. A két bajnoki cím mellett egy-egy ezüst és bronzérem valamint két ötödik hely is Ceglédre került. A bajnoki címet a Lőrincz testvérek Tamás és Viktor szerezték meg. Tamás a 75 kg-ban három technikai tus győzelmet követően jutott a döntőbe, ahol 3:1 arányú pontozással szerezte meg a negyedik felnőtt bajnoki címét Honvédos ellenfelével szemben. 
Viktor a megszokott súlycsoportjánál eggyel fentebb 98 kg-ban lépett szőnyegre, ahol a döntőbe egy technikai tus és egy pontozásos győzelemmel jutott. A döntőben a ferencvárosi vetélytársát 3:0-ra felülmúlva szintén a negyedik felnőtt bajnoki címét gyűjtötte be.
A ceglédiek a csapatversenyben a Honvéd mögött a második helyen végeztek megelőzve a házigazda ESMTK csapatát.
Eredmények:
59 kg  2.  Andrási József
          5.  Kecskeméti Krisztián
66 kg  3.  Kozák István
75 kg  1.  Lőrincz Tamás
85 kg  5.  Szuda Péter
98 kg  1.  Lőrincz Viktor 
 
Csapatverseny:
1. Honvéd
2. CVSE
3. ESMTK
 
-Pap Ferenc-
 
 

Hozzászólás