', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Birkózó eredmények

Szombaton a Ceglédi VSE TS Integrál birkózói Kiskunfélegyházán a meghívásos szabadfogású Kiskun Kupa nemzetközi versenyen vettek részt. A három ország közel 300 indulója között hat ceglédi is szőnyegre lépett. Az igen erős mezőnyben négy ceglédi is a dobogósok között végzett
Eredmények
gyermek 
35 kg  
2.  Ungvári Tibor
 
diák I.
35 kg  
3.  Cseh Dávid
69 kg  
2.  Újszászi Simon
 
serdülő
72 kg  
1.  Medgyes Mátyás
 
Vasárnap a ceglédi birkózók két helyszínen is megmérettették magukat. A diákok Tatabányán a diák I-es kötöttfogású országos bajnokságon szerepeltek. Az 55 szakosztály 184 birkózója 14 bajnoki címért szált harcba. A ceglédi fiatalok közül tizenheten vívták ki az indulás jogát a bajnokságon, ahol végül öt érmet és két pontszerző helyet sikerült megszerezni. Az egy ezüst és négy bronzéremmel, valamint a két ötödik hellyel végül a csapatverseny harmadik helyén végeztek az FTC és az ESMTK csapatai mögött.
Eredmények
32 kg  
2.  Józsa Attila
3.  Rafael Dániel
35 kg  
5.  Rehor Levente
42 kg  
5.  Szabó Richárd
54 kg  
3.  Marjai Levente
58 kg  
3.  Csiszár Márkó
69 kg  
3.  Ujszászi Szabolcs
 
Csapatverseny
1.  FTC      32 pont
2.  ESMTK 28 pont  
3.  CVSE    25 pont
 
A kadetek Kiskőrösön a  harmadik kötöttfogású válogatón vettek részt öt fővel. A rendezők a kadet válogató mellett egy gyermek versenyt is rendeztek ahol a ceglédiek nyolc fővel képviseltették magukat.
A ceglédiek a tíz súlycsoportból három súly kategóriában voltak harcban a válogatottságért. A versenyt követően biztossá vált, hogy két súlycsoportban biztosan lesz ceglédi a korosztályos világversenyeken. Az 50 kg-ot megnyerő Kecskeméti Dávid és az 58 kg-ban ezúttal harmadik Kovács Árpád aki már az utolsó válogató eredményétől függetlenül, kivívta a válogatottságot. A 42 kg-ban Katona Zoltán ezúttal második lett és így a vetélytársával egy-egy-re állnak a válogatottságért vívott küzdelemben. Ezért ebben a súlycsoportban várhatóan újabb válogatót kell kiírni és ezen fog eldőlni a válogatottság. .
A gyermek korosztályban induló összes ceglédi a dobogósok között végzett
 
Eredmények
kadet
42 kg  2.  Katona Zoltán
50 kg  1.  Kecskeméti Krisztián
58 kg  3.  Kovács Árpád
 
gyermek
22 kg  2.  Budai Milán
30 kg  3.  Báger Barbara
          3.  Takács Milán
32 kg  2.  Budai Ferenc
          3.  Németh Levente
35 kg  2.  Ungvári Tibor
          3.  Kecskeméti Norbert
38 kg  2.  Molnár Vivien
 
-Pap Ferenc-
 

Hozzászólás