Velkey Ádám a Spanyolországban megrendezésre kerülő szervátültetettek Világbajnokságán több versenyszámban is indult az elmúlt napokban. A három arany, két ezüst és két bronzérem mellé két versenyszámban világcsúcsot is javított. Gratulálunk a fantasztikus sikerekhez!

Velkey Ádám: – Hatalmas élmény volt természetesen, hogy itt lehettem. A szervezéssel voltak problémák, az első atlétikai napon 3 órás késést sikerült összehozniuk a szervezőknek, ami borzalmasan idegtépő volt. Céltudatosan jöttem ki, a 100 illetve 200-as világcsúcsot szerettem volna megdönteni, ami szerencsére sikerült, de kisebb sérülést itt is sikerült szerezni. 200-on a hajlítóm olyan 170-nél begörcsölt… 

Ecseki Dániel edző: – Nekem mint edzőnek felfoghatatlan az amit produkált Ádám. Egészséges sprinterek közt már a fedettpályás Magyar Bajnokságon 8.helyet ért el és ahogyan edzések alatt dolgozott és felépítette ezt a szuper dolgot ez nagyon durva!  Nagyon nagy gratuláció! Két év múlva tovább javítjuk saját világcsúcsod! Hajrá!

Eredmények:

100m futás (11,10) 1. hely Új világcsúcs!

200m futás (23,41) 1. hely Új világcsúcs!

Súlylökés 1.hely

4x100m váltó 2.hely

4x400m váltó 2.hely

Kislabdahajítás 3.hely

Gerelyhajítás 3.hely

-pézsé-

-fotó Hasznos Szabina, Feszt Tímea-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..