Keszthelyi Luca ismét Magyar Bajnok magasugrásban!

A hétvégén a BOK csarnokban rendezték meg a 2018. évi fedettpályás  a serdülő magyar bajnokságot , ahol  4 ceglédi atléta képviselte városunkat , Keszthelyi Luca, Juhász Anna, Gál Fanni és Tóth Nikolett.

Keszthelyi Luca  nagy versenyben  170 cm-es ugrással, megnyerte a magasugrást, így ezzel a bajnoki címmel immár ötszörös Magyar Bajnok lett!

Luca most lépett a serdülő korosztályba ahol a 14 és 15 évesek versenyeznek. Luca eredménye azért is nagyszerű, mert mint kis 14 éves serdülő megverte az 1 évvel idősebbeket, ami nem volt könnyű feladat. A magasugró verseny végére csak ketten maradtak a pályán  a kecskeméti Barna Patrícia és Luca , ahol Lucának maximális teljesítményt kellett kihozni magából a győzelemhez.

Luca a  170 cm –es ugrással 5 cm-rel megjavította a 14 évesek korosztályos országos csúcsát magasugrásban , így már összességében 9 korosztályos országos csúcsot tart.

Juhász Anna 60 m gáton és távolugrásban indult, ahol a cél a saját egyéni csúcsának a megjavítása volt. Anna nagyszerű versenyzéssel közel 4 tizedet javítva saját egyéni csúcsán 10,28 mp-el a középmezőnyben végzett 60 m gáton, majd másnap  távolugrásban indult és 420 cm-rel a mezőny második felében végezve fejezte be a versenyzést.

Gál Fanni 60 m síkfutásban indult és javította meg saját egyéni csúcsát. Fanni  a futamában 7 versenyző közül holtversenyben a 4. helyen végzett  9,25 mp-es idővel, ami nagyon szép teljesítmény tőle.

Atléta lányaink a 4 x 200 m-es váltóban is indultak a Keszthelyi Luca, Juhász Anna, Gál Fanni és Tóth Nikolett felállásban és 1,58 mp –es idővel 27 csapat közül a 22. helyen végeztek.

-pézsé-

Luca 170 cm-es ugrásáról a videót itt lehet megnézni:

 

https://youtu.be/6OYNTLYzXSI

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .