Keszthelyi Luca /2004/  és Tóth Gergő /2005/ a Ceglédi VSE atlétái  az idei évi magasugró teljesítményük alapján meghívást kaptak a magyar diák válogatottba. A magyar korosztályos atléta válogatott immár 12. alkalommal fog versenyezni a Lengyelországi Lowiczban június 27-én, ahol 8 ország  atlétái mérik össze tudásukat.

Keszthelyi Lucát a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium tanulóját már 3. alkalommal hívják meg a válogatottba ahol az idén Dortmundban megugrott 160 cm-es egyéni csúcsát próbálja majd megdönteni. Tóth Gergő a Református Iskola tanulója  most először került be a válogatottba, a március elején Bonyhádon megugrott 145 cm-es teljesítménye alapján. Amennyiben a két atléta a legjobb teljesítményét tudja produkálni a Lengyelországi versenyen, akkor akár az aranyéremre is esélyesek. A válogatott verseny előtti héten még mindkét atlétának komoly főpróbája lesz, ugyanis mindketten bejutottak a diákolimpiai döntőbe, ami június 23-án rendeznek meg  Debrecenben.

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..