Keszthelyi Luca 2014.09.27.-én Miskolcon az országos / nemzetközi/ gyermek atlétikai versenyen magasugrásban korosztályos magyar csúcsot ugrott 134 cm – es magassággal, melyet 5 képkockán a ceglédisport.hu olvasói is megtekinthetnek a cikket követően. 

Luca első edzője Turjányi Tamás, aki már az atlétikai szakosztály megalakulása előtt 1 évvel elkezdett foglalkozni vele a CVSE pályán. Luca hetente hat edzéssel készül. Két alkalommal jár atlétika edzésre Albertirsára, azért mert ott biztosítva vannak a feltételek a jó szakmai munkához. Az atlétikai létesítmény, rekortán pálya és a többi atlétikai versenyszám számára nélkülözhetetlen elemek megléte miatt szükséges az átjárás. Két alkalommal Cegléden edz a Malomtószélen és ugyancsak két alkalommal Fitness edzésen vesz részt Randos Gabinál a nyújtás miatt. A jövő atlétája otthon sem tétlenkedik, mert a házuk kertjében is gyakorolja a kislabda és turbógerely hajítást, valamint az ott felállított magasugró dombon is finomítja a magasugró technikáját. 

Luca a magasugró csúcs megugrása után új célt tűzött ki. 11-én Szombaton országos gyermekbajnokság lesz  Budapesten, ahol Luca Turbógerely hajítás versenyszámban megszeretné megdönteni az országos korosztályos csúcsot, ami jelenleg 18 m a 2004-ben született lányoknál.

A tervek szerint jövőre új atlétikai pálya is épül  Cegléden, és akkor már minden feltétel biztosítva lesz a ceglédi gyermek atléták edzéséhez és versenyeztetéséhez.

Luca csucs 1

Lucs csucs 2

Lucs csucs 3

Lucs csucs 4

Luca csucs 5

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .