', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Újonc sikerek Tatán és NB-s győzelmek az asztaliteniszezőknél

 

Országos újonc csapat bajnokság és egyéni MOATSZ kupa, Tata 
 
Eredmények:
 
Csapat:
 
3. Szuperinfó CVSE (Hörömpő Ferenc,Tótin Kristóf,Fenyvesi Attila)
 
Egyéni:
 
Leány
 
U11 legjobb 16 közé került Ungureán Dorka
 
Fiú
 
U13 főtáblára került (legjobb 32) Tótin Kristóf és Fenyvesi Attila
 
U13 legjobb 16 közé jutott Hörömpő Ferenc
 
Az új versenyrendszernek köszönhetően az ország 16 legjobb újonc asztalitenisz csapatai versenyeztek egymással tatán. A péntek délutáni versenyen  a csoportküzdelmek zajlottak, ahol  a Cegléd első kiemeltként kezdte meg a viadalt. A Kispest SE-t simán 3:0 arányban győztük le, a Sopron ellen viszont hatalmas izgalmak után 3:2-re sikerült győzedelmeskedni. Tótin Kristóf 3:1-re nyert utolsó meccsén nagyon szoros végjátékban. A pénteki utolsó mérkőzésen a Budaörs ellen ismét 3:0 volt ide ami azt jelentette hogy vasárnap a Szekszárd ellen mérkőzhettünk a legjobb 4 közé jutásért. Az ellenfélnél igazán csak 1 jó játékos volt és ő hiába nyert kettőt a csapat 3:2 diadalmaskodott és játszhatott a döntőért.
A BVSC I-es csapata előzetesen jóval erősebbnek bizonyult, de Hörömpő Ferenc szenzációs játékkal az újonc ranglista 3. helyezettjét 0:2!-es állásról megfordítva le tudta győzni. Feri hiába nyert kettőt a többiek nem tudták hozzátenni a szükséges 1-et így maradt a bronzérem ami azért igen szépen csillog.
Mindenképp kiemelném hogy Feri a csapatküzdelmek során 1 híján minden meccsét megnyerte azaz 10-ből 9- et ami óriási teljesítmény!
 
A BVSC az esélyesebb KSI csapatát győzte le 3:2-re a döntőben.
 
A kis újonc korosztályban Ungvári András és Ungureán Dorka képviselte a ceglédi színeket.Dorka nagyszerű játékkal nyert 2-őt és jutott a legjobb 16-ba.
Andris egyet nyert közel állt a 2-höz így nem jutott tovább.Az összevont korosztályban egy győzelme mellett 2 döntő játszmás mérkőzése is volt  idősebbekkel szemben ami biztató a jövőre nézve
Az U13-ban Förömpő Ferenc főtáblás volt ,Tótin Kristóf a selejtező első .kiemeltjeként az U11 2. helyezetjét jó játékkal 3:1 verte csoportjában és így  feljutott.
Fenyvesi Attila megnyerte csoportját majd bejátszás után szintén  a legjobb 32-be került.
A sorsolás fintora hogy a két ceglédi egymással játszott a főtáblán amit végül Feri nyert és végül az első kiemelt ellen vérzett el.
 
NB I. 
 
Szuperinfó CVSE I – Gödöllő I  10:8            
 
Győztek:Bedő Zoltán 3,Bogádi Imre 3,Molnár Gergely 1,Biedermann Dániel 1 és a Bedő-Bogádi és Biedermann-Molnár párosok
 
Nagy csatában Bogádi Imre és Bedő Zoltán vezérletével sikerült nyerni a megyei rangadón.A páros győzelmeknek nagy jelentősége volt az elején hiszen ezek döntötték el a 2 pont sorsát. 
 
NB II.
 
Kisújszállás SE – Szuperinfo-CVSE II. 1:17                        
 
Győztek:Szelei Szabolcs 4,Gergye Zoltán 4,Ócsai Máté 4, Koroknay Tamás 3 és a Szelei-Gergye, Koroknay- Ócsai párosok
 
A vártnál simább győzelem sikerült idegenbe ahol a vendéglátóknak az egy győzelmen túl csak döntő játszmák sikeredtek.
 
-Gergye Zoltán-
 

Hozzászólás