A Szuperinfó CVSE versenyzője Ócsai Máté a serdülők között a 3. helyen végzett az Országos Ifjúsági TOP 24 Asztalitenisz Bajnokságban. Gergye Zoltán tudósítása:   

– Az idén debütáló új versenyrendszerű TOP 24 bajnokságban 4 db hat fős csoportba sorsolták erősorrend szerint a játékosokat.Máté saját csoportjában a 4. helyre került.Ahhoz hogy az első nyolcba kerüljön az első két hely valamelyikén kellett megszereznie. Öt mérkőzésből négyet megnyert így másodikként jutott tovább. Ezután páros euróba-bajnok 3. helyezett játékos győzött le 3:2 -re a szombati nap záró akkordjaként.
Máté vasárnap folytatta jó szereplését és szorgosan gyűjtötte a skalpokat köztük talán a legnevesebb Both Olivér aki egy héttel ezelőtt nemzetközi tornagyőzelmet ünnepelhetett  serdülő csapatban Szombathelyen.  A verseny végén három vereséggel a 3. helyen végzett, ami nagyszerű eredmény, főleg annak fényében, hogy erős közepes játékkal érte ezt el és még csak első éves serdülő játékos.
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .