Ifjúsági és Serdülő Nemzetközi Asztalitenisz Verseny. Csehország, Hodonin 
 
Az ifjúsági versenyszámmal “melegített” Máté ahol erős csoportba került végül 4 ből a 3.. lett egy győzelemmel úgy hogy az első kiemelt indiai játékos ellen komoly esélye volt nyerni.
A serdülő csapatversenyek során egy  sima győzelem az ukránok egy vereség a Belgáktól de csak az első jutott tovább. A párosok során álltunk a legközelebb az éremhez.A 8 közé jutásért a későbbi döntős Horvát párostól döntő játszma 13:11 maradt alul az Ócsai M-Huzsvár E duó.
96 induló volt a serdülő egyéniben igen erős mezőnnyel. A világ legjobbjai játszottak, az európai országokon túl Kína,Japán,India és Oroszország is képviseltette magát a versenyen.
Máté főtáblásként kezdett és két remek győzelmet is szerzett lengyel, majd horvát riválisa felett, majd az európai ranglista 4.helyén álló Cseh versenyzőtől kapott ki 3:1 arányban és 16 között legjobb magyar szereplőként zárta a versenyt.
 
eredmények:
Serdülő
páros: legjobb 16 közé került Ócsai Máté -Huzsvár Erik
egyéni: Legjobb 16 közé került Ócsai Máté
 
További asztalitenisz eredmények hazai bajnokságokból:
 
Pest Megye A  
 
Szuperinfó CVSE III.- Kakucs SE I  5:13
 
Győztek:Fodor Árpád 4 és Szabó Márk-Fodor Árpád páros
 
Egyértelmű esélyes volt a vendég csapat akik NB III-as szintű játékosokkal rendelkeznek.Fodor Árpád győzelméhez a fiatal társak nem tudtak hozzátenni.
 
NB III. 
 
Szuperinfó CVSE II. – Szentendre II  14:4
 
Győztek:Péter Aladár 4, Hörömpő Ferenc 4,Lőrinczi Károly 3,Szalkai Attila 2, és a Lőrinczi-Szalkai páros.
 
Remek mérkőzésen 6 döntő játszmás meccset megnyerve végre sikerült azt hozni amit a csapat tud.Kiemelném Hörömpő Ferencet aki 14 évesen 4 et nyert ráadásul 3-at döntő játszmában ami nagy dolog hiszen ellenfelei rutinos felnőtt játékosok voltak.
 
-Gergye Zoltán-
 
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .