A CVSE asztalitenisz utánpótlás versenyzői az ünnepek előtt az Ifjúsági MOATSZ Csapat és Egyéni Országos Bajnokság küzdelmein szerepeltek Budapesten a BVSC otthonában. 
Az előzetes elvárás az ifjúsági csapatversenyben a tisztes helytállás volt ehhez képest a fiúk alaposan túlteljesítettek ezen. A csoportküzdelmek során az első kiemelt Celldömölköt sikerült 3:1 re legyőzni Hörömpő Ferenc meccslabdát hárítva győzött kritikus meccsen. A Tolnát simán vertük míg a BVSC “c”ellen belefért a vereség is. Az éremért azzal a KSI vel játszottunk akik megnyerték a serdülő OB-t és a mi szintén serdülő összeállítású egységünkkel csaptak össze.Ócsai Máté 2 győzelmével és Hörömpő Ferenc 0:2 hátrányból történő fordításával sikerült a hatalmas bravúr. Máté egész nap 1 mérkőzést vesztett azt is a döntőbe jutásért, ami formalitás volt.
 
Eredmények csapat
 
3.Hely.Szuperinfó CVSE (Ócsai Máté,Hörömpő Ferenc,Tótin Kristóf,Szabó Márk) 
csoport:
Szuperinfó CVSE –  Celldömölki VSE   3:1
Szuperinfó CVSE –  Fastron ACTolna  3:1
Szuperinfó CVSE-  BVSC “C”   2:3
4-közé jutásért:     
Szuperinfó CVSE- KSI  3:1
döntőbe jutásért   
Szuperinfó CVSE- BVSC “B” 0:3
 
 
Eredmények egyéni :
2.Ócsai Máté
legjobb 32 közé került Tótin Kristóf
 
A még újonc Tótin Kristóf esélyesebb ellenfeleket legyőzve feljutott a főtáblára ahol válogatott játékostól kapott ki. Az előző napi formáját hozva Ócsai Máté ha nem is egyszerűen de legyőzte ellenfeleit a főtáblán.Négy közé jutásért  Terék Norbertet 3:2-re, majd a szintén BVSC-es Rózsa Dávidot 4:2 re a döntőbe kerülésért múlta felül. A döntőben Máté 3:1-es vezetés után a jóval könnyebb ágon továbbjutó Huzsvár Erik megfordította a meccset és nyerte az egyénit. Ócsai Máté a két nap alatt 13 mérkőzésből 2-őt vesztett az ifjúságiak között ami nagyszerű teljesítmény.
 
-Gergye Zoltán-
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .