NB I.  

Szuperinfó-CVSE I. – Apagy ASE I. 12:6
 
Győztek:Ócsai Máté 4, Biedermann Dániel 3, Molnár Gergely 2, Gergye Zoltán 2,  illetve a Biedermann-Molnár páros
 
Az idegenbeli döntetlen után szoros találkozó volt várható a tabella 5 és 6. helyezettje között. Ócsai Máté jó játékkal és négy győzelemmel járult hozzá a magabiztos hazai győzelemhez, ahol minden mérkőzését döntő játszmában nyerte meg. Kis szerencsével  a 4. hely is elérhető három fordulóval a bajnokság vége előtt.
 
 
NB III.
 
Szuperinfó-CVSE II.- Dabas SE I. 10:8
 
Győztek:Szalkai Attila 3, Péter Aladár 2, Lőrinczi Károly 2, Hörömpő Ferenc 1, valamint Szalkai-Lőrinczi és a Péter-Hörömpő párosok.
 
A listavezető látogatott hozzánk és előzetesen nem mi voltunk az esélyesek .  A mieink nagy harcot folytatnak a tabella alsó részén a 6-9 helyek között. A mérkőzés jól indult hiszen mindkét párost sikerült megnyerni, majd az első kör végén 4:1 re majd 6:2 elhúztunk.de ezután 6:6 lett.Izgalmas és színvonalas meccsek után végül sikerült a bravúr. Szalkai Attila három győzelme nagyszerű eredmény, (őt csak a volt Európa bajnok Kriston Zsolt győzte le) de végül mindenkinek sikerült hozzátenni ehhez a kiváló sikerhez. 
 
-Gergye Zoltán-
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .