Országos Ifjúsági Asztalitenisz Bajnokság Ormai László Sportcsarnok
 
Vegyes páros:
2.hely Ócsai Máté(Szuperinfó-CVSE)-Laskai Írisz(Nyíregyháza)
 
Csütörtökön zajlott a vegyes páros mely versenyszám, egyszer van egy évben. A csoportküzdelmek után csoport másodikként jutottak tovább Máté és Írisz. A Rózsa Dávid(BVSC)-Keresztessy Kitti(Szekszárd) páros után a 2. kiemelt Both Olivér(BVSC)-Dari Helga(Statisztika) kettős következett akiktől a csoportban kikaptak. Jól sikerült a visszavágás, ezúttal sima 3:0 lett  ide. A döntőbe jutásért izgalmas fordulatos mérkőzésen 3:2-es siker a Huzsvár Erik(KSI)- Drabant Anita(Kecskemét) kettős ellen. A döntő papírforma eredményt hozott a Harasztovich Fanni-András Csaba 3:0-ás győzelmével. 
Hatalmas és kellemes meglepetés ez a 2.hely hiszen mindkét játékos még serdülő korú.
részletek:
 
páros:
3.hely Ócsai Máté- Kishegyi Ákos (Városi ASE Dunakeszi)
 
Egyértelmű út vezetett az elődöntőig ahol viszont a nagyszerű napot kifogó Juhász Patrik -Baranyai Domonkos páros megájt parancsolt az egységnek.
 
Egyéni:
Legjobb 8 közé került Ócsai Máté (Szuperinfó-CVSE)
Legjobb 16 közé került  Hörömpő Ferenc (Szuperinfó-CVSE) 
 
Kellemes meglepetés Hörömpő Ferenc szereplése aki a csoportkör után kis szerencsével ugyan de a főtáblán is nyert egy mérkőzést ami első éves serdülőként nagyszerű dolog.
A sorsolással Ócsai Máténak nem volt ilyen szerencséje hiszen a későbbi győztes és mindhárom versenyszámot megnyerő András Csabától 4:1 re kapott ki a négy közé jutásért.
 
-Gergye Zoltán-
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .