Asztalitenisz Utánpótlás Országos Budapest Bajnokság 

 
Újonc
 
 Fiúk
 
U11 legjobb 8 közé került: Unghvári András
 
 Serdülő S15
 
páros 3.hely Ócsai Máté-Balogh Bence (Tolna)
 
egyéni: 4.hely Ócsai Máté
 
12.Tótin Kristóf
 
ifjúsági I18
 
páros 2.Ócsai Máté- Kishegyi Ákos  (Dunakeszi)
 
egyéni: 6.hely Ócsai Máté
 
Leány
 
U11: legjobb 8 közé került Ungureán Dorka
 
Fiataljaink  2018-tól beleerősödtek új korcsoportjukba. Unghvári András bravúrosan jutott a legjobb 8 közé. A csoportküzdelmek során első kiemeltet megverve lett első, majd 0:2-es hátrányból fordítva szoros végjátékkal győzte le Malév SC-és ellenfelét, 4 közé BVSC-és játékostól kapott ki
Ungureán Dorka hasonlóan jól kezdte a vesenyt az Ormai csarnokban.Szintén csoport kiemeltet vert meg  majd 4 közé papíron gyengébb ellenféltől kapott ki.
 
Serdülő párosban először indult Balogh Bencével Ócsai Máté.A végső győzelemre is esélyes duónak be kellett érni a 3. hellyel. Egyéniben Máté 4. helye csalódás míg Tótin Kristóf 12.helye bravúr hiszen nála előrébb rangsorolt játékosokat vert meg.és gyűjtött értékes pontokat.
 
Az ifjúsági versenyszámban nagyszerű eredmény született hiszen a döntőbe jutásért a válogatott  Terék-Molnár(BVSC,Nyírbátor) párost győzték le és csak a Both-András duótól kaptak ki.
Az ifi egyéniben is jól végzett Máté hiszen a 6.hely kettővel jobb mint jelenlegi ranglista helyezése.
-Gergye Zoltán-
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .