Pest Megye A   

Szuperinfó CVSE III. – Váci Reménység II.  7:11
 
Győztek:Fodor Árpád 3,Hörömpő Ferenc 3,Fodor-Hegyi páros
 
Ketten tudtak lépést tartani és hármat is nyerni a hazaiaknál. Kis szerencsével döntetlen is lehetett volna az eredmény.
 
 
Pest Megye C   
 
Szuperinfó CVSE IV. – Tápiógyörgye SE II.  18:0
 
Győztek:Füle Marcell 4,Virágh György 4,Koncz Ábel 4,Petrik András 4 és a Virágh György-Koncz Ábel illetve a Petrik András- Füle Marcell párosok.
 
Nagyon sima és egyértelmű győzelem született a legalsó megyei osztályban.
 
 
NB III.  
 
Szuperinfó CVSE II-Őrbottyán SE 14:4
 
Győztek:Péter Aladár 4,Szalkai Attila 3,Koroknay Tamás 3,Lőrinczi Károly 3 és a Péter-Szalkai páros.
 
Fontos rangadót sikerült simán megnyerni ahol most mindenki tudta “hozni” magát.  j Péter Aladár az utolsó mérkőzésen nagy küzdelemben őrizte meg veretlenségét, Lőrinczi Károly nem igazán egészségesen is  vállalta a játékot és 3 győzelemmel  járult  hozzá a hazai sikerhez.
 
 
Országos Serdülő TOP 24  Tata 
 
4. Ócsai Máté,16. Hörömpő Ferenc, 22 Tótin Kristóf
 
Az előzetes elvárás és ranglista helyezések valamint az indulók alapján Mátét az első kettőbe vártuk,Feri 19 volt a ranglistán Kristóf pedig 25.Az utóbbi kettő még újonc korú játékos.
 
A csoportküzdelmek után egy váratlan vereség ellenére Máté megőrizte első helyét,Feri bravúrosan bekerült a 2.legjobb  8-as ,Kristóf egy győzelmet szerzett és 3. 8-as csoportba jutott.
A második napon dőltek el a helyezések ahol 3 vereséggel-amiből 2 elkerülhető lehetett volna- lett 4.Máté. Feri 1 győzelmet szerzett Kristóf nem tudott gyűjteni győzelmet.
 
-Gergye Zoltán-
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .