', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');
  • 1011124569

Látogatók

Web Counter

időjárás

Hőtérkép

Asztalitenisz eredmények

 

Pest Megye I/c    
 
Szuperinfó CVSE IV. – King-Pong SE II. Százhalombatta 15:3
 
Győztek:Szabó Márk 4,Hörömpő Ferenc 4,Bozsó Dominik 3,Fenyvesi Attila 3, és a Hörömpő- Szabó páros.
 
Fiatal csapatunk  ismét könnyed győzelmet aratott idősebb és tapasztaltabb ellenféllel szemben.Egy kellemetlen stílusú játékosuk okozott fejtörést a mieinknek végül ketten őt is legyőzték és maradtak veretlenek.
 
Pest Megye I/A     
 
Szuperinfó CVSE III – Gyál I.  18:0
 
Győztek:Péter Aladár 4,Fodor Árpád 4,Szalkai Attila 4,Lőrinczi Károly 4 és a Péter A.-Fodor Á és a Lőrinczi K.- Szalkai A párosok.
 
Legerősebb összeállításban sikerült felállni a hazai meccsen ami a vártnál simább végeredménnyel zárult. A vendégek 4 döntő játszmáig is eljutottak de végül nem sikerült mérkőzést nyerniük.
 
Pintér Attila Újonc, Serdülő Ranglista verseny. Orosháza.
Eredmények:
 
Újonc
U 11 legjobb 8 közé került Tótin Kristóf, legjobb 32 közé jutott Ungureán Dorka
U 13 főtáblára jutott:Tótin Kristóf
feljutásért játszott: Fenyvesi Attila, Bozsó Dominik
 
Serdülő
páros
Legjobb 16 ba került Hörömpő Ferenc-Huzsvár Erik
egyéni
Legjobb 8 közé jutott Ócsai Máté
 
Hét versenyzővel vágtunk neki az az újonc versenyszámnak. Itt vegyes eredménnyel zártunk a sorsolás sem kedvezett számunkra. A serdülő páros versenyszámban Ócsai Máté betegség miatt nem indult és kétséges volt a főtáblán való részvétele is. Végül vállalta a játékot és végül hozta a kötelezőt a 2. kiemelttől kapott ki.  A főtáblán nyert kettőt ami a serdülő TOP 12 való induláshoz volt szükséges. Hörömpő Ferenc állt legközelebb a főtáblához végül nagy csatában alul maradt esélyesebb pécsi ellenfelével szemben.Önmagához képest Fenyvesi Attila játszott a legjobban az újonc és serdülő versenyszámban értékes “skalpokat” gyűjtött be. Bozsó Dominik és Tótin Kristóf játéka hullámzó volt valamikor nagyon jól és valamikor elemi hibákat vétve játszottak. További versenyek szükségesek az egyenletes teljesítmény elérésére.
 
-Gergye Zoltán-
asztalitenisz-10

Hozzászólás