Pakozdi Beno

-Pákozdi Benő-

Vasárnap véget ért a 17. Pákozdi Hús Kispályás Teremlabdarúgó Bajnokság, mely az utolsó játéknapra is tartogatott izgalmakat a gólkirályi cím tekintetében. A dupla játéknap végén Pákozdi Benő adta át a csapatok és a játékosok díjait, majd ő maga is kapott egy emlék kupát a torna szervezőjétől Szabó Attilától, aki nyilatkozott a sikeres bajnokságról a ceglédisport.hu olvasóinak:

10.bajnoki cim Pakozdi Hus

-10. bajnoki cím Pákozdi Hús –

– 2013 november 23-án indult a sorozat és ma 02.23-án ért véget. Sok izgalmas mérkőzést láthattunk és az idei évben  újdonságként egy napos villám tornát is tartottunk a csapatoknak, amely mindenki tetszését elnyerte. Az egyetlen negatív élményem az és ez minden évben kiküszöbölhetetlen nehézséget állít elénk, hogy mindig van egy olyan csapat, mint most a CFE, akik nem tudják végig játszani a bajnokságot. Ez sok mindenkinek elveszi a játék kedvét. 

golkiraly  Szokoli Krisztian 24 gollal

-Szokoli Krisztián gólkirály 24 gól-

Újra megvédte bajnoki címét a Pákozdi Hús csapata. Az utolsó fordulóban a második helyezett Showder Club legyőzte őket 9-4-re, de így is maradt két a Pákozdi Húsnak két pont előnye. A gólkirályi címért végig kiélezett harc folyt. Deli Gábor, aki végig vezette a góllövő listát a mai dupla fordulóban nem volt itt, így kiénekelték a szájából a sajtot. A gólkirály 24 góllal Szokoli Krisztián lett, aki a Mediterrán Pékség csapat tagja. A leggyorsabb gólt Lackó Milán szerezte, aki a Mediterrán Pékség csapat ellen a kezdő sípszó után nyolc másodperccel gólt szerzett. A torna legsportszerűbb csapata a Kedvencek lettek. A csapatok dobogós helyezései :

1. Pákozdi Hús 2. Showder Club 3. Mediterrán Pékség

Következik a 18. Pákozdi Hús Kupa ?

– Igen, a Pákozdi család ígéretet tett a folytatásra…

-pézsé-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .