Véget ért a 17. Pákozdi Hús Kispályás Teremlabdarúgó Bajnokság. A Pákozdi Hús csapata öt éve minden alkalommal elnyerte a bajnoki címet. A csapatkapitány Kecskeméti József osztotta meg élményeit olvasóinkkal :

– Először is szeretném megköszönni a Pákozdi családnak, hogy ilyen remek tornát szervezett és hogy elindította a csapatunkat. Az idei volt a 10. kupa győzelmünk és zsinórban az ötödik. Ez azt is bizonyítja, hogy jó, ha vannak öregek a háznál. A mi csapatunk zöme harmincöt év körül van és legtöbbször 20-25 éves fiatalok ellen kellett küzdenünk. Egyetlen vereséget szenvedtünk. Amikor már minden mindegy volt, kikaptunk a második helyezettől. Nem foglalkozunk vele, mert eléggé tartalékosan álltunk fel az utolsó napra, így vasárnap az volt csak a tét, hogy bebiztosítsuk a bajnoki címet. Elég fárasztó volt a sorozat, hiszen december óta szinte minden héten itt voltunk. 

Jövőre folytatás ? Együtt marad a csapat ?

– Már az idén, mert decemberben kezdünk. Mindenképpen szeretnénk rajthoz állni, de rá leszünk kényszerülve, hogy fiatalítsunk, mert Juhász Dani és Sápi Norbi a munkájuk miatt nem tudják vállalni a folytatást. Nagyon fognak hiányozni a csapatból…

-pézsé-

10.bajnoki cim Pakozdi Hus

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .