A hétvégi dupla forduló három csapatnak maximálisra sikerült. Két győzelmével továbbra is 100%-os a Pákozdi Hús. A Mediterrán Pékség tartja a harmadik helyét, az Autó Kelly Keverton csapata pedig magára találva feljött az ötödik helyre.

Egy győzelem és egy vereség, 50%-lék  a mérlege három csapatnak. A Showder Club simán nyert a Kedvencek ellen és elveszítette a címvédő elleni rangadót, de még mindig a második helyen áll. A HU-FA Bt játék nélkül szerzett 3 pontot a CFE ellen, míg a másik mérkőzésén attól a Revanstól szenvedett vereséget, akik délelőtt az első helyezettől kaptak ki.

A Jazz Cafe nagy küzdelemben vereséget szenvedett az Autó Kelly Kevertontól, majd sportszerű magatartást tanúsítva, 4+1-ben játszva szerzett egy pontot az Ágyúsok ellen. Az Ágyúsok megfogyatkozott létszámmal, de végig becsületesen küzdve kikaptak a Mediterrán Pékségtől és döntetlenre mérkőztek a Jazz Caféval.

A nap egyik nagy vesztese a Kedvencek csapata lett, akik súlyos 10-0-s vereséget szenvedtek a Showder Clubtól, majd nagy küzdelemben 7-5 arányban maradtak alul a Mediterrán Pékséggel szemben. A CFE délelőtt nem tudott kiállni, ezért pontlevonással lettek büntetve, majd délután az Autó Kellytől szenvedtek vereséget és visszaestek az utolsó helyre.

A bajnokság felénél tartva hét pontos előnye birtokában a végső győzelemre egyértelmű esélyes a Pákozdi Hús. A dobogó másik két helyére viszont többen pályázhatnak nagy eséllyel. A góllövőlistát Bánszki Viktor (Jazz Cafe) Szokoli Krisztián (Mediterrán Pékség) és Dely Gábor (Kedvencek) vezetik 11 góllal, de 10 találattal a nyomukban van a Pákozdi Hús két gólfelelőse Kecskeméti József és Keresztúri András.

Eredmények :

HU-FA Bt – CFE  3-0

Revans – HU-FA Bt  4-2

Autó Kelly Keverton – Jazz Cafe 3-2

Showder Club – Pákozdi Hús  2-7 

Kedvencek – Showder Club  0-10

Jazz Cafe – Ágyúsok  4-4

Pákozdi Hús – Revans  6-2

CFE – Autó Kelly Keverton  2-9 

Ágyúsok – Mediterrán Pékség  4-9

Mediterrán Pékség – Kedvencek 7-5

-Szabó Attila-

teremfoci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .