A hetedik forduló nem hozott változást az első öt helyen. A hétvégi – 2014. január 12. – dupla forduló azonban még befolyásolhatja a 2014. január 18.-ára kiírt rendhagyó Pákozdi Hús Villámtorna  alsó- és felsőházi csoportjának alakulását.

A Jazz Cafe próbál felzárkózni az élmezőnyhöz. Ennek megfelelően jól kezdte a mérkőzést, félidőben 4-1 arányban vezetett, de a szünet után egy másik csapat jött ki a pályára. A tartalékosan – három meghatározó játékosát nélkülöző – felálló HU-Fa Bt minden erejét bevetve, elszántan küzdve a második játékrészben kiegyenlítette hátrányát. A mérkőzés 4-4-es döntetlennel ért véget.

Egy unalmasan induló, majd ugyanígy folytatódó mérkőzésen mindenki azt hitte, hogy döntetlen eredmény fog születni. De a Szűcs Zoltán, a Revans játékosa 25 másodperccel a mérkőzés vége előtt másként gondolta. Egy bombagóllal megszerezte csapata számára a győzelmet, amely egyben a Revans bajnokságban elért első győztes meccse volt, ezt a Kedvencek bánták.

Fix kettes meccs, mondanák a fogadó irodák. Ennek megfelelően alakult a csere nélkül felálló CFE és a címvédő Pákozdi Hús mérkőzése. Izgalmasnak nem mondható mérkőzésen, könnyed játékkal a „vendég” csapat  nyert 10-5 arányban. 

A második és a harmadik helyezett csapat összecsapása izgalmasnak ígérkezett. A mérkőzés 40 perce igazolta is az előzetes várakozást. A Mediterrán Pékség vezetett, majd a Showder Club fordított.  Felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A mérkőzés vége előtt kevéssel tudott egyenlíteni a több     NB-II-es játékost felvonultató Mediterrán Pékség csapata.

Alsóházi rangadónak indult, de egyoldalú játékká alakult az Autó Kelly Keverton és az Ágyúsok mérkőzése. Az Ágyúsok enerváltan, motiválatlanul játszottak. Ezzel szemben az eddigi hat fordulóban mindössze egy pontot gyűjtő Autó Kelly Keverton játékosai sziporkáztak. Különösen Szabó István, aki egyedül hat gólt szerzett. A mérkőzés a bajnokság eddigi legnagyobb arányú győzelmét hozta a 12-0-ás végeredménnyel.

-Szabó Attila-

teremfoci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .