A  Pákozdi Hús Kispályás Teremlabdarúgó  bajnokság 13. fordulójában csupa vendég győzelem született. Az első három helyezett simán hozta meccseit. Kicsit későn, de próbál zárkózni a Revans és a Kedvencek. A góllövőlistát még mindig Dely Gábor (Kedvencek) vezeti. Eredmények :

Autó Kelly Keverton – Kedvencek 1-3  

HU-FA Bt – Pákozdi Hús 2-6  

Jazz Cafe – Mediterrán Pékség 2-5 

Ágyúsok – Revans 4-6 

CFE – Showder Club 0-7

Ez a szezon nem az Autó Kelly Keverton éve. Hiába a jónak mondható keret, az eredmények nem jönnek. A Kedvencek kitartó, lendületes játéka ezúttal 3-1-es sikert hozott. Ehhez kellett Dely Gábor mesterhármasa is.

Tíz percig úgy tűnt, hogy a HU-FA Bt tartja a lépést a listavezetővel. De ahogy teltek a percek úgy távolodott el a meglepetés lehetősége. A Pákozdi Hús magabiztos 6-2 arányú győzelmet aratott.

A Jazz Cafe szinte teljesen feladta a támadó játékát. Lassan és körülményesen szövögették akcióikat. Ezzel szemben a Mediterrán Pékség termelte a gólokat. Újabb, 5-2 arányú győzelmükkel megerősítették dobogós helyüket.

Az Ágyúsok villám rajtot vettek, a negyedik percben már 2-0-ra vezettek. A Revans csak ezután ébredt fel és a félidőre megfordította az állást, vezettek 4-2-re. A második játékrész kiegyenlített játékot hozott, de a Revans nem engedte ki kezéből az előnyt, nyert 6-4 arányban.

A CFE mindig tud meglepetést okozni. Hullámzó teljesítményének jeleként a félidőben csupán egy gólos hátrányban volt a Showder Clubbal szemben. A második játékrészben Laczkó Milán 4 gólt szerzett és ezzel világossá tette, hogy kinek áll a meccs. Végeredmény 7-0 a Showder Club javára.

– Szabó Attila –

Pakozdi Hus foto Kisfaludi Istvan

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .