A sportcsarnok nagy leterheltsége miatt a tizenegyedik fordulóból csak három mérkőzést játszottak le a csapatok a múlt héten, a maradék két mérkőzést jövő hétfőn láthatják az érdeklődők.  A tizenkettedik forduló valamennyi mérkőzését lejátszották a csapatok.

11. forduló

Ágyúsok – CFE 3-2            

Pákozdi Hús – Kedvencek 7-1         

HU-FA Bt.- Mediterrán Pékség 2-3

Félidőben még a CFE vezetett 2-0-ra, de a második játékrészben az Ágyúsok szervezettebb játékkal megfordították az eredményt és győztesen hagyták el a pályát.

Nem tudott meglepetést okozni a Kedvencek a Pákozdi Hús ellen. A listavezető hét találatára csak a góllövőlista vezetője, Dely Gábor tudott egy vigaszgóllal válaszolni.

Jó iramú, végig kiegyensúlyozott mérkőzést játszott a dobogóra hajtó HU-FA Bt a jelenleg harmadik helyen álló, profi labdarúgóit nélkülöző Mediterrán Pékséggel. Egy gólos győzelmével értékes három pontot szerzett a Mediterrán Pékség csapata.

12. forduló

Pákozdi Hús – Ágyúsok 9-2      

Revans – CFE 5-4   

Kedvencek – HU-FA Bt 4-5

Mediterrán Pékség – Autó Kelly Keverton 2-2  

Showder Club – Jazz Cafe 3-2

A Pákozdi Hús eddig sem szenvedett hiányt góllövőkben. Az újra csatasorba álló, nagy kedvvel játszó, régi önmagát mutató Lendvai Krisztián mesterhármasával segítette magabiztos győzelemhez csapatát az Ágyúsok elleni 9-2-es eredménnyel záruló találkozón.

Parázs hangulatú és sok gólos mérkőzést játszott egymással a Revans és a CFE. Félidőben még semmi sem dőlt el, 3-3 volt az állás. Bozsó Norbert (Revans) négy gólt szerzett, amelyből az elsőhöz mindössze 12 másodperc kellett. Ez eddig a bajnokság leggyorsabb találata. Szabó Csaba mesterhármasa kevés volt a CFE csapatának a sikerhez, a győzelmet a Revans szerezte meg.

A Kedvencek nem találják a siker kulcsát. Ezúttal a HU-FA Bt csapatától kaptak ki egy góllal és kezdenek lecsúszni az alsó harmadba. Ezzel szemben Huszti Gyula csapata győzelmével megtartotta a negyedik helyet és még belátható távolságban van a dobogó számukra.

A forduló rangadóján két elszántan küzdő csapatot láthattak a nézők. Mindkét játékrész, így a mérkőzés is döntetlennel zárult. A kidolgozott és kihagyott helyzetek alapján a Mediterrán Pékség közelebb állt a győzelemhez, de az Autó Kelly is nyert már meg mérkőzést ennyi helyzettel, igaz akkor berúgták azt, ami „bevaló” volt.

A Jazz Cafe elővette a megszokott kottát. Félidőben még vezettek. A második játékrészben csapkodó játékukat gólokkal büntette a több meghatározó játékosát nélkülöző Showder Club csapata. Győzelmével az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Showder Club 3 pontos előnnyel áll a második helyen.  

-Szabó Attila-

-foto Kisfaludi István-

Pakozdi Hus foto Kisfaludi Istvan 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .